Kis magyar szürreál: Megpróbálták kirabolni a Viszkist

Ambrus Attila, a „Viszkis” néven elhíresült egykori rabló nem mindennapi helyzetben találta magát: ezúttal ő volt az, akire fegyvert fogtak.

Ne ijedjen meg senki, nem esett baja, a fegyveres akció csupán egy reklámfilm része volt, ahol ezúttal Ambrusra jutott az áldozat szerepe. A reklámfilm egy nemzetközi biztonsági cég megbízásából készült – írja a Bors.

A filmben ékszerbolti eladót játszom, és egy rabló egyszer csak bejön hozzám, majd fegyvert fog rám. Miközben farkasszemet nézünk, én felteszem neki a kérdést, hogy ‘pont hozzám jöttél’, majd megnyomom a riasztót, ami után óriási köd lesz és a rabló zsákmány nélkül elmenekül” – mesélte a Viszkis, aki maga is meglepődött, hogy pont őt kérték fel egy ilyen szerepre.

A film készítőinek azonnal Ambrus jutott eszébe a képzeletbeli ékszerbolt-kifosztásról, ezért kérték fel a feladatra.

„Olyan személyre gondoltunk, aki ebben a ‘szakmában’ tett már le valamit az asztalra, és hitelesen be tudná mutatni, hogy jónak vagy rossznak találja-e a ködvédelmi rendszert, és hogy az segítség lehet-e egy támadás esetén” – mondta a lapnak a reklámfilmes Belai Pál, aki szerint Ambrus kétszer is meggondolta volna, hogy megpróbálkozzon a rablással, ha a mostani rendszerrel kellene megbirkóznia.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!