Balesetezett a felcsúti kisvasút, mert véletlenül volt rajta utas

kép: internet

Bár nem adtak ki róla közleményt, Zoom.hu úgy értesült, hogy balesetezett a felcsúti kisvasút: a szerelvény vasárnap este 10 óra után egy sínekre hajtó autóval ütközött.

A portálnak a rendőrség megerősítette a baleset tényét, és megírták, hogy az ütközés a felcsúti Petőfi utcában lévő vasúti átjáróban történt. A balesetben csak a vonat elé hajtó autó sofőrje sérült meg.

Európa legellentmondásosabb kerti vasútja eddig csak azzal került be a hírekbe, hogy alig ül rajta valaki, meg, hogy aránytalanul sok uniós forrásból épült, erre most jön ez. A miniszterelnök kedvenc hátsókertjét a miniszterelnök kedvenc stadionjával összekötő kisvasút balesetének kiváltó oka is éppen az lehet, hogy az autót vezető sofőr nem számított arra, hogy a vonat egyáltalán jár.

Bár vasárnap este általában már nem indul, pechjére aznap éppen a Negyedik Vál-völgyi Zsúr nevű buli miatt hosszított menetrenddel közlekedett a Vál-völgyi Kisvasút, így a vasúti átjáróban megtörtént a szerencsétlenség.

Zoom.hu azt is megtudta, hogy az ütközés erőteljes volt, a szerelvény 20 méteren keresztül tolta maga előtt a Volkswagen típusú személyautót, amely a portál cikke szerint „csúnyán összetört”.

A baleset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!