Leekens: Ősz óta 105 milliót keresett a semmire, de nem mond le

Legutóbb szombaton kapott ki a belga edző által terelt magyar labdarúgó válogatott, s az ősz óta tevékenykedő Georges Leekens távozását követelték a nézők. Akikért s főként akik pénzéből állítólag dolgoznak a focistáink.

„Nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak. Az érzelmek dolgoznak a szurkolókban, bizonyára azért hangzanak el ilyen vélemények” – válaszolta a Blikk kérdésére Leekens. „Folyamatosan látom a fejlődést a csapaton. Az eredménnyel nem, de a játékkal elégedett vagyok, motiváltak és szervezettek voltunk, szerencsétlen gólokkal szenvedtünk vereséget az ausztráloktól.”

Leekensről korábban a Sport Plusz megírta, hogy 15 millió forintot tehet zsebre havonta. Bár a hazai szövetség (MLSZ) cáfolta ezt, s azt mondta, 10 millió Ft-nál egy kapitány sem keresett többet, a Blikk hiteles forrásból úgy értesült, valóban 15 millió forint körül van Leekens havi bére. Tavaly őszi munkába állása óta így 105 millió forintot keresett.

A válogatott gyengélkedése miatt a nézők elpártoltak: korábban rendre telt ház előtt játszott hazai pályán a nemzeti csapat, most már csak a Groupama Aréna fele telik meg a találkozókon. Leekensnek ráadásul a játékosokkal sem felhőtlen a viszonya.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!