Életveszélyes fenyegetéseket kapott az MSZP-s EP-képviselő Bayer Zsolt miatt – feljelentést tett

A Fidesz-közeli média nem válogat az eszközökben, ha lejáratásról van szó. Bayer Zsolt bármennyire is jogosan viseli a „nemzet fröcsögője” titulust, pontosan tudja, mit kell mondani ahhoz, hogy valakire ráuszítsa az életveszélyes fenyegetéseket sem nélkülöző szimpatizánsait.

Ujhelyi István feljelentést tett, amiért Bayer olyan szavakat adott a szájába, amiket ő maga sosem mondott.

„ELÉG VOLT a fideszes médiagépezet aljas, hazug rágalmaiból!

Bayer Zsolt azt terjeszti rólam – azóta kapom is az életveszélyes fenyegetéseket -, hogy „szégyellem, hogy magyar vagyok”. Ez undorító, aljas hazugság. A napokban sajtó-helyreigazítási kérelemmel éltem, polgári és büntetőjogi eljárást is indítottam az ügyben. Elég volt! Nem vagyok köteles ezt tovább tűrni!

Büszke vagyok magyarságomra, és arra, amit a magyarság képviseletében mindeddig elértem. Büszke magyar és büszke európai hazafi vagyok.

Valakiről elmondhatjuk véleményként azt, hogy rossz politikus, rossz focista, rossz apa, rossz keresztény – ez lehet vita tárgya, és megalapozott vagy épp alaptalan vélemény. Azt, hogy valaki „rossz magyar”, már nehezen mondhatjuk, hiszen értelmezhetetlen. Azt azonban, hogy valaki „nem magyar”, nem mondhatjuk. Itt ugyanis már nem is csak a nemzeti identitás minősítéséről, hanem annak teljes tagadásáról beszélünk. Ez tűrhetetlen és jogsértő. Bayer Zsolttal pedig találkozunk a bíróságon. Ideje, hogy véget vessünk az aljasságoknak!

Akit érdekelnek az ügy részletei, az alábbi videóban mindent megtalál.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!