Bősz Anett megmutatta: van még nagyobb pofátlanság – „lejönne a lámpavasról” az ellenzék árulója

Forrás: Hír TV

Bősz Anett, a Liberálisok képviseletében biztos befutó parlamenti mandátumot szerzett képviselő, aki rögtön megpuccsolta a Párbeszéd frakciót, ahogy arra lehetősége nyílt, az alábbi bejegyzést tette közzé Facebookon, linkelve mellé egy Pesti Srácok cikket:

„A régi sérelmek nem befolyásolhatják azt a nagyon fontos munkát, amit a többi ellenzéki párttal kell végeznünk: hogy tegyünk a civil szervezetek vegzálása, és az ezt szolgáló Stop Soros törvénycsomag ellen. Azért hívtam egyeztetésre az összes parlamenti ellenzéki párt vezetőjét, hogy a frakcióvezetőkkel és a civil szervezetekkel kidolgozhassunk és benyújthassunk a Parlament elé egy olyan javaslatot, amellyel megakadályozhatjuk a gyűlölet és az embertelenség törvénycsomagjának elfogadását.”

A Képviselő a Pesti Srácoknak hozzátette: „Sokszor emeltem fel a szavam az ellen, hogy valakit – ha csak virtuálisan, de – lámpavasra húzzanak, nekem van elég hitem, erőm, kitartásom, állóképességem ahhoz, hogy lejöjjek erről a lámpavasról”

Régi sérelmek? Miről beszél vajon Bősz Anett? Arról, hogy pár hete, a Fidesz és a NER kezére játszva egészen konkrétan úgy tett a fiatal képviselő, mint egy sakkozó galamb?

„Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert.”

Vagy régebbi sérelmekre gondol a fiatal liberális politikus? Azokra, amelyek útján, nulla választó képviseletében bizalmat fektettek belé más demokratikus pártok, akik hálózattal, apparátussal segítették a kampányt? Mert ezek számomra nem sérelemnek tűnnek. Ha bárkinek is problémája adódott volna Bősz Anett teljesítményével az MSZP-Párbeszéd soraiból, minden bizonnyal nem karolták volna fel őt, és ezzel nem adtak volna önkéntelenül is lehetőséget arra, hogy a Fidesz, megmozgatva beépített tégláit majdnem tönkretegyen egy teljes frakciót.

Bősz Anett ahelyett, hogy hirtelen az ellenzék vezető szervezőjeként összehívna bárkit, talán egy nagyon kicsit meghúzódhatna az árnyékban, vagy az eddigi, becsületes munkával megkeresett pénzéből elmehetne valahova nyaralni, de épp elég volt mindenkinek az a produktum, amit ezidáig nyújtott a Tisztelt Ház falai között…

Előző nyílt levelünket Bősz Anettnek itt olvashatják.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!