Nagyon csúnyán kiszúrtak Orbánnal – ekkora szégyen rég érte a miniszterelnököt

Kép forrása: MTI

Lehet vitatni Orbán érdemeit, de az egészen biztos, hogy Európában, ha turistaként bárhol kimondjuk a nevét, a helyieknek először a migráció, a kerítés jut eszükbe, noha rossz szájízzel, mégis erre asszociálnak.

Egyértelműnek tűnik tehát, hogy a témában a magyar kormányfőt elhívják különféle konferenciákra, európai-szintű megbeszélésekre, még akkor is, ha nem értenek egyet a módszereivel, propagandájával. A lehangoló hír azonban az, hogy Orbánt nem veszi komolyan még a saját pártcsaládja sem.

A Néppárt Münchenben tart konferenciát, amelynek témája a menekültügy, a határvédelem és az európai életmód fenntartása. A konferencián részt vesz Sebastian Kurz osztrák és Angela Merkel német kancellár, Andrej Plenkovic horvát kormányfő, Marian-Jean Marinescu román EP-képviselő, Joseph Daul a Néppárt elnöke, Manfred Weber, a Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője és Antonio Tajani, az Európai Parlament házelnöke is, valamint előad a német püspöki kar vezetője és a BMW vezérigazgatója is.

Orbán Viktort azonban nem hívták meg a rendezvényre, és rajta kívül egyetlen fideszes képviselő véleményére sem kíváncsiak.

Orbán Viktort tehát, mint a kerítés ősatyját, Európa védelmezőjét nem hívták meg a konferenciára. Ez mindent elárul arról, hogy mennyire eredményes és népszerű a „magyar modell.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!