Megkezdődött Orbán legrosszabb rémálma, ez fogja a végét jelenteni

forrás: nepszava.hu

Orbán addig tud hatalmon maradni, amíg kemény kézzel tudja fogni a Fideszt és meg tudja osztani az ellenzéket. Ezt nem tudja másképp megtenni, mint ellenségnek állítja be a más véleményen lévőket, olyan falakat húz politikai alapon magyar és magyar közé, amik soha nem jöttek volna létre a gyűlölködő propaganda nélkül.

Erre a stratégiára nézve életveszélyes, ha a különböző politikai oldalak képviselői elkezdenek egymással beszélgetni, akár vitázni is. Akkor ugyanis kiderül, hogy attól, hogy valaki más pártra szavaz, még nem patás ördög, és egyébként lehet, hogy több kérdésben egyezik a véleményük mint különbözik. Ha az emberek normálisan állnak egymáshoz, és úgy beszélgetnek a közéletről, politikáról, akkor könnyen rádöbbenhetnek, hogy a különböző véleményeket is vezetheti a jóakarat.

Újhelyi István és Facebook oldalának nem pont MSZP rajongó kommentelője pont ebből mutatott példát a napokban. Ha ez a vitakultúra rohamosan elterjed, akkor Orbánnak vége, nem fogja többé tudni  megosztani a nemzetet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!