Ez a VIDEÓ a szurikáta-ügynél is jobban kiverte a magyarokban a biztosítékot

Hogy micsoda?!

Az alábbi videó vélhetően jó szándékkal készült. Ezt próbáljuk meg nem elvitatni, annak ellenére sem, hogy egy vállalhatatlan szar lett. Hiszem, hogy valamilyen magasztos alapötlet bábáskodott e videó keletkezése fölött. Készítőinek egy cél lebeghetett a szemük előtt: Ki kellett találniuk, hogyan buzdítsák a magyar családokat a gyermekvállalásra.

De valami nagyon félrement. Konkrétan lecseszik a népet, hogy miért nem szülnek. Zsarolják, fenyegetik a gyermektelen, vagy a gyermekvállalást halogató embereket, de olyan szinten, hogy a videót végignézve férfiként is átfut az ember fején a bűntudat, hogy ma még nem szült.

Szüljél egy magyart

A videó a kormányzati kommunikáció paneleit puffogtatja, ettől pedig az ember hirtelen nem tudja, hol van, összezavarodik. A videó olyan mint egy köztévén futó kormányzati felvilágosító műsor. Vagy épp mint egy újabb Stop-soros kampány. Vagy mintha egy fideszes sajtótájékoztatót nézne az ember. De ilyen lehetett egy Németh Szilárd fórum is a Sorosozás fénykorában. Sziklaszilárd érvekkel próbál meggyőzni, miért is kell szülni. Nyomatékosításul a videón látható női hölgy egy magyaros mentében szövegel, egy zsákfalu bekötőútján.

Bár sokadik megnézésre sem hisszük el, hogy a videón szereplő hölgy nem a habonyi gépezet kottájából játszana, e produktumot feltöltő „Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom” elvileg kormányfüggetlen.

A mozgalom által előállított végtermék üzenete egyszerű: szüld tele a Kárpát-medencét, mert akkor nem jönnek ide az éces afrikai négerek, hogy megerőszakolják a munkát és elvegyék a kultúránkat. Szüljél, és nem kell bogarakat enni. Szüljél és akkor a csecsemőd testével meg lehet védeni a határokat. 

A csecsemő az új kerítés

A kormányzati retorika szerint ezek a különféle barnabőrű, ismeretlen nyelveken hadováló, kiabáló mindenféle szerzetek nagyon szaporák. Annyira, hogy ahol felbukkan egy ilyen migrénes, akkor abból ha nem figyel oda az ember, pár óra alatt kétszáz lesz. Jött is a csavar a sztoriban: legyen szapora a mi keresztény magyar fajtánk is! Mert nem ám gyereket kell szülni, hanem – mint a mozgalom neve is mutatja a kimeneti feltételeket – magyart. Magyar ember magyart szül és pont.

Zárásként; erről a kora kilencvenes évekből származó idézet jutott eszembe, amit eredetileg egy punk-formáció énekelt meg – pontosabban annak is csak egy sora: „magyar seggbe magyar lófaszt!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!