Orbánnak írt szerelmes levelet egy rejtélyes nő – meglepő dolgok állnak benne

Napjában érkeznek a postafiókunkba különféle olvasói vélemények, témajavaslatok. Igyekszünk legjobb tudásunk és időnk szerint válaszolni ezekre. A mai napon azonban olyan levelet kaptunk egy „Anna Bella” álnevű magyar nőtől, aki arra kért minket, hogy ha hitelesek vagyunk, ne csak Orbán-kritikákat publikáljunk, hanem azt a levelet is, ami általunk reméli, hogy eljuthat a miniszterelnökhöz is.

Szó szerint idézzük a levelet:

„Drága Viktor!

Nem ismersz engem, és előre is elnézést kérek tőled a levelemért, hiszen családos ember vagy, így a megkeresésem mindenképp illetlen, de nem bírom már magamban tartani. Elküldtem postán is, e-mailben is a Miniszterelnökségnek, de sosem érkezett választ, ezért úgy döntöttem, hogy a sajtóhoz fordulok, hátha valaki lehozza.

Nem igazán foglalkoztatott a politika soha, mígnem a tusványosi beszédének szenvedélyébe beleszerettem. Azóta minden megmozdulását, nyilatkozatát elolvasom, megnézem, sőt, egy külön mappába összegyűjtöttem az összes Google-ben fellelhető képet Önről. Ha rossz kedvem van, vagy ha úgy érzem, nem vagyok sikeres, ezt a mappát nézegetem. Már az összes MTI-fotós nevét tudom, némelyikük bámulatos képeket készített Önről.

41 éves vagyok, nem egy fiatal nő, de most értettem meg, mi is a valódi célja az életemnek. Egyszerűen érzem, hogy összetartozunk, és hogy lesz alkalmunk találkozni személyesen is. Elváltam, én most egyedül élek. Ugyan a lakásom szerény az Önéhez képest, de egy szép nagy ebédlőasztalunk van, ahol bármikor szívesen látnám. Tudom azt is, hogy a töltött káposzta a kedvenc étele. Én abból a faluból származom, ahol a kollégája, Rogán Antal is született: Felszőszölnökön. Ez egy kis település, ahol a szlovén-magyar együttélésnek köszönhetően a gasztronómia is más, mint a többi magyar háztartásban. Édesanyámtól tanultam főzni, és a szölnöki töltött káposztánál nem evett még jobbat, ebben biztos vagyok. Ha egyszer eljön hozzám, talán még azt is elárulom, hogy hogyan készítem.

Annyi minden van még előttünk, drága Viktor! Kérem, adjon lehetőséget rá, hogy megismerjem, és bár a feleségét egy rendkívüli asszonynak tartom, kérem, adja át az elnézéskérésem neki, mert egyáltalán nem haragszom rá, de a szerelemnek egy letűnt házasság nem szabhat utat.

Ha erre a cikkre reagál, és igényli, küldök fotókat is magamról, illetve egyeztethetjük, hogy mikor találkoznánk.

Köszönöm, hogy elolvasta ezt!

Szívből, őszinte szeretettel,
„Anna Bella”

A szerk: a levelet teljes terjedelmében közzétettük a hölgy kérésére, reméljük, Orbán válaszol majd erre az üzenetre még ha az nemleges is lesz.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!