Hamarosan újra óriásplakátok fogják elönteni az utcáinkat – mi vár ránk?

Óriásplakátok, egyszavas üzenetek, országjárás, fórumok. Ismerős? Persze, hogy ismerős, hiszen az elmúlt bő három évben másról sem szólt a Fidesz, mint Soros-plakát, Stop migráns, Stop-Sorosfórum, no meg Rezsi Szilárd nagy megfejtései.

Aki esetleg nagyobb összeggel fogadott volna arra, hogy Orbán harmadik kétharmadja után most már biztos leállnak, meg biztos loptak már eleget, meg biztos jön a konszolidáció, annak rossz hírem van: A Fidesz folytatja az ámokfutást, nem áll le soha.

Ezt támasztja alá a kormányzat legújabb, forradalmi terve is: kitalálták, hogy tájékoztató kampányt indítanak. Lesz óriásplakát, fórum, tévékampány, műveltségi vetélkedő. Ja bocs az nem lesz. De valami olyasmi mégis lesz, hiszen a nemzeti konzultáció keretein belül mindenki kap majd egy kérdőívet, ahol blőd kérdésekre még blődebb válaszlehetőségekkel bizonyíthatja bárki, hogy mennyire figyelt oda a nemzeti konzultációt megelőző nagy fideszes tájékoztató kampányban.

A Magyar Idők nevű kormánypárti médium szellőztette meg, hogy már nagyon készülnek a Fidesznél egy új típusú Soros-kampányra. Megígérték, most nem fognak migránsozni, hanem a családokról és a demográfia helyzetéről, EU-s kérdésekről (tehát migránsozás mégis lesz) fog szólni az elkövetkező másfél évünk, a 2019-es Európa Parlamenti választásokig.

A cikk szerint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Karc FM nevű kormánypárti rádió Álláspont című műsorában beszélt a nemzeti konzultációról, amit azért választottak idén is fő kampányeszköznek, mert rendkívül hatásosan lehet butítani vele az embereket, és közben egy csomó haver meggazdagszik jó és kész.

Az emberek már találgatnak, hogy vajon mi lesz az óriásplakátokon. Persze az üzenet még nincs meg, így kb. ugyanolyan eséllyel szerepelhet rajtuk Soros György, mint például egy szurikáta. A sorosozás esélyei mellett szólhat, hogy az még család tematikára is felhúzható, hiszen a köztévén legújabban egyre többet foglalkoznak Soros György fiával, családjával, a jól felépített főgonosz szál pedig így tovább vihető.

Bár üzenet egyelőre még nincs, azért aggodalomra semmi ok. A kampányt, és a kormány egyszavas üzenetét, meg az egyebeket ezentúl is hiteles, jóarcú fideszesek fogják szótagolni a tévében, meg a lapokban: részt vesz benne a várhatóan továbbra is kormányszóvivőként tevékenykedő Kovács Zoltán, de lesz Hollik Istvánunk, és Budai Gyulánk is. Németh Szilárd sajnos már új vizeken hajózik, ezért nem ő lesz a kormányzati propagandagépezetért felelős első számú megnyerő arc, de azért persze készen áll és ha be kell segíteni, biztosan jön.

Lázár János új szerepében Gulyás Gergelyt kell majd megszoknunk, tavasztól ugyanis ő az új miniszterelnökséget vezető miniszter, a kormányinfókon ő mondja majd a tutit.

Szóval türelem kedves polgártársak, nem fog már sokáig tartani ez az elbizonytalanító űr, amit az éppen aktuális nemzeti konzultáció hiánya okoz bennünk!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!