Kövér Lászlót tényleg durván elküldték a vérbe

Kövér László házelnök szerint egy normális demokráciában nem lenne helye Hadházy Ákosnak az Országgyűlésben.

Kövér ezt egy közrádiónak adott interjúban ecsetelte, szerinte ugyanis a képviselői eskütételről távol maradó, az Országgyűlés legitimitását megkérdőjelező LMP-s Hadházynak “nem lenne itt semmi keresnivalója, egy normális demokráciában, ahol érvényesülnek a közösen elfogadott írott vagy íratlan normák”.

“Egy ilyen embernek tényleg nincs keresnivalója a parlamentben, de hát nekünk is tiszteletben kell tartanunk a magyar emberek döntését, akik (…) ennek a pártnak a támogatói közé sorakoztak fel” – folytatta Kövér.

Hadházy Ákos úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül Kövér gondolatait, ezért közösségi oldalán keresztül szólt vissza az Országház Fura Urának:

“Kövér László ma a kormány házi rádiójában azt nyilatkozta, hogy szerinte nekem nem lenne helyem a “Parlamentben”. Joga van ilyeneket mondani, hiszen szerintem sem lenne ott nagyon sok embernek helye.

Mint ahogyan a köztörvényes būnözōként már többször büntetett és börtönviselt, de a Fidesz segítsègével ismét milliárdos romapénzek eltūnéséért felelōs Farkas Flóriánnak sem ott kellene ülnie sok társával együtt. (Sajnos éppen a “nemzet házelnöke” kötött vele választási szövetsêget a Fidesz nevében) Kövér azt mondja, nem érti, mi ellen tiltakozom, pedig nyilván nagyon is érti. Nem legitim az a “parlament”, amely létrejöttekor tömeges választási csalások történtek, ahol a kormány százmilliárdért kampányolhatott míg az ellenzéki pártok csak ennek töredékéért és ahol több százezer külföldön dolgozó magyarnak nem engedték meg a levélben szavazást.

Azt viszont már az ellenzékben sem érti mindenki: azért KÖTELEZŌ a mostani választás tisztességtelenségére felhívni a figyelmet, mert ha beletörōdünk, akkor a következō is ilyen lesz. VAGY ILYENEBB. Ugyanis senkinek ne legyen kétsége affelōl: amennyivel nagyobb lesz az elégedetlenség vagy esetleg amennyivel helyesebben viselkedik az ellenzék, annyival fogja tisztességtelenebbé tenni a KÖVETKEZŌ választást”

Kövér László ma a kormány házi rádiójában azt nyilatkozta, hogy szerinte nekem nem lenne helyem a “Parlamentben”. Joga…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2018. május 20.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata