Megdöbbentő módon fenyegették meg a népszerű énekest – kiderült: nem félreértésről van szó

Komáromy Gergely, művésznevén G Ras ligetvédőként vált ismertté, de igazán akkor vonult be a köztudatba, amikor megírta “A lázadás éve” című dalát. Ez az a szám, amelyiket a legtöbb tüntetésen lejátszanak, és a refrénje, hogy: “elvesztette közpénz/bíró/jogállam/demokrácia jellegét.”

Komáromynak nem telnek nyugodtan a napjai, ugyanis a hatalom felfigyelt rá. Valamiért szúrja a fideszesek szemét, ez abból is látható, hogy nemrégiben levelet kapott, amelyben felszólította egy bíró, hogy “helyezze letétbe a beszámolóit,” máskülönben közel egymillió forintos bírságra is számíthat.

G Ras egyáltalán nem tudta hova tenni a különös levelet.

„Ha nem tetszik a rendszer, és ezt nyíltan vállalom, akkor egyből automatikusan sorosbérenc civil szervezet leszek így egymagam?” – tette fel a kérdést az énekes. Hamarosan aztán kiderült, miről van szó:

A bíróság előásott egy 15 éve megszűnt színjátszó körhöz tartozó egyesületet, aminek az elnöke Komáromy Gergely volt. Hirtelen eszébe jutott a törvényszéknek, hogy ezt az értesítést azonnal ki kell küldeni G Rasnak, aki csak később jött rá, hogy miről is van szó valójában, mivel a levélben meg sem nevezik a kérdéses civil szervezetet.

Ha Komáromynak nem jut eszébe a színjátszó kör, kaphatott volna egy sárga csekket is. A levél milyenségéből adódóan nagy valószínűséggel épp ez lett volna a cél…


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata