Megdöbbentő módon fenyegették meg a népszerű énekest – kiderült: nem félreértésről van szó

Komáromy Gergely, művésznevén G Ras ligetvédőként vált ismertté, de igazán akkor vonult be a köztudatba, amikor megírta „A lázadás éve” című dalát. Ez az a szám, amelyiket a legtöbb tüntetésen lejátszanak, és a refrénje, hogy: „elvesztette közpénz/bíró/jogállam/demokrácia jellegét.”

Komáromynak nem telnek nyugodtan a napjai, ugyanis a hatalom felfigyelt rá. Valamiért szúrja a fideszesek szemét, ez abból is látható, hogy nemrégiben levelet kapott, amelyben felszólította egy bíró, hogy „helyezze letétbe a beszámolóit,” máskülönben közel egymillió forintos bírságra is számíthat.

G Ras egyáltalán nem tudta hova tenni a különös levelet.

32720218 10216608930480878 4351549976841551872 o

„Ha nem tetszik a rendszer, és ezt nyíltan vállalom, akkor egyből automatikusan sorosbérenc civil szervezet leszek így egymagam?” – tette fel a kérdést az énekes. Hamarosan aztán kiderült, miről van szó:

A bíróság előásott egy 15 éve megszűnt színjátszó körhöz tartozó egyesületet, aminek az elnöke Komáromy Gergely volt. Hirtelen eszébe jutott a törvényszéknek, hogy ezt az értesítést azonnal ki kell küldeni G Rasnak, aki csak később jött rá, hogy miről is van szó valójában, mivel a levélben meg sem nevezik a kérdéses civil szervezetet.

Ha Komáromynak nem jut eszébe a színjátszó kör, kaphatott volna egy sárga csekket is. A levél milyenségéből adódóan nagy valószínűséggel épp ez lett volna a cél…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!