Itt a mondat, amely bizonyítja, hogy tényleg okosabb Zuckerbergnél

Mészáros Lőrinc méltán lett most már hivatalosan is az ország leggazdagabb embere, miután bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc és felesége, Mészáros Beatrix tulajdonában van a Konzum Magántőkealap. Ezzel a a G7 számításai szerint már dollárban is milliárdos vagyonnal rendelkezik Orbán legközelebbi oligarchája.

Ha valakinek lenne kétsége, hogy a saját tehetségének köszönheti-e Mészáros a gazdagodását, akkor határozottan igennel kell felelnünk. Bizonyítékul álljon itt egy idézet tőle:

“Mindenki a maga sikere kovácsa, ez bárki legyen, azt gondolom, tehát mindenki, mindenki, tehát kell hozzá, hogy valamire vigye, vagy valamire ne vigye, ahhoz is kell ám nagyon sok minden, ez lehet pozitív, negatív.”

Ha nem tudják pontosan értelmezni, mire is gondolt a nemzet gázszerelője, akkor bizony önök nincsenek egy szellemi színvonalon vele. Így az is kérdéses, hogy fognak-e majd ugyanannyit keresni mint ő:

Naponta: 274 millió forintot,

Óránként: 11 millió forintot,

Másodpercenként: 3050 forintot,

mindezt 2017-ben, a mostani bejelentés előtt. Amennyiben valaki ma szeretné utolérni Mészárost, akkor ha naponta félre tudna tenni 1 millió forintot, 760 évre lenne szüksége a tervének megvalósításához.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!