Visítva röhögnek Bécsben: Magyar politikus így még nem járatta le magát

Szijjártó Péter külügyérünk megküldte levelét az osztrák államfőnek, benne a Soros-terv pontjaival, mert Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz – írja az MTI.

Még, hogy az osztrákok nem hisznek a Sorosban?! A Fideszben ezt az állapotot tarthatatlannak minősítették, ezért úgy gondolták, hogy küldenek egy levelet a sógoroknak, lássák már ők is, hogy mitől védjük meg éppen Bécs büszke várát, józanodjanak már ki mielőtt két nagy büdös pofont lekeverünk nekik. Térjenek már észhez mielőtt megint kiküldünk valakit a főutcájukra, aztán megnézhetik magukat. Hát mi van ezekkel? Semmi?

Na, a helyzet komolyságát maximálisan megtartva igyekszem vázolni a történteket. Az úgy volt, hogy a miniszter ma is korán reggel kelt, hogy a dunakeszi kispostához már nyitásra odaérjen, és feladhassa a levelét a Császárvárosba.

Már előző este nekiállt, hogy megcímezze a a borítékot, melyre végül csak felkerült görbe betűkkel a pontos címzés:

„Österreichische Präsidentschaftskanzlei Hofburg,
Ballhausplatz.
Wien
A – 1010″

Az otthon talált bélyegeket még ügyetlen kezével felnyalta a borítékra, de ahhoz a postahivatalban kellett vennie párszáz forintért még párat, „nem baj” – gondolta, „belefér”.

A levelet még délelőtt elszállította a posta, ezért Van der Bellen a déli kávéja mellett frissibe felbonthatta.

Az osztrák államfői hivatalban többen visítva csapkodták a térdüket, egyesek gurgulázva röhögtek, mikor elolvasták az államfő által kézről kézre körbeadott levelet, melyben a Fidesz által „tényként” kezelt Soros-terv főbb elemei szerepeltek. Úgy mint;

  • Soros György maga használja a terv szót!!!!!
  • Soros György részletesen leírja, hogy migránsok millióit akarja behozni Európába, majd szétosztani,
  • Soros György fel akarja számolni a nemzeti határokat,
  • Soros György szerint az Európai Uniónak jelentős összeggel kell támogatnia a migránsok betelepítését, és ezt a pénzt a tagállamoktól kell elvonni.

Ausztria végre megtudta, hogy milyen veszély fenyegeti, és hogy valójában mi a legfontosabb a nemzet jövője szempontjából. Hála Szijjártó Péternek…

A postai sztori persze légből kapott, de a levél és tartalma vérkomoly. Ez tényleg megtörtént. Hogy vajon kiröhögték-e a levél miatt annak feladóját, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Szerintem nem is kicsit.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!