Folytatódott a Honvéd Futballakadémia zaklatási pere – felkavaró részletek

Újabb tanúk meghallgatásával és megdöbbentő részletekkel folytatódott a tárgyalása annak a negyvenegy esztendős tanárnak, aki a vád szerint az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futballakadémián a növendékei közül többeket szexuálisan zaklatott.

A feljelentés 2017 januárjában történt, az ügyészség tavaly decemberben emelt vádat többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt – a maximális kiszabható büntetés tizenkét év börtön.

A június óta szabadlábon védekező tanár a vád alapján a fociakadémiáról két fiúval kezdett ki, őket már ismerte a gimnáziumból. Még 2016 őszén a bizalmukba férkőzött, csetelt velük, ám a baráti beszélgetés hamar furcsa fordulatot vett. Úgy egy hónap után a vádlott szexuális tartalmú üzeneteket kezdett küldeni.

„Engem a hátam mögött Mr. 23-nak hívott, a péniszméretemre utalva. Amikor találkoztunk, mindig megsimogatta a mutatóujjával a tenyeremet vagy fogdosta az izmaimat” – mesélte az egyik focista, aki végül „lerázta” a tanárt, aki a vád szerint fotókat is kért a sportoló férfiasságáról – számolt be a történtekről a Blikk.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!