Kifütyülték a miskolci polgármestert a 13 milliárdos stadion megnyitóján

A Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéssel avatták fel szombaton a hazai csapat közel 15 ezer férőhelyes új stadionját.

„Ez a 21. századi aréna a várost szimbolizálja, amelynek minden adottsága megvan ahhoz, hogy nagy tetteket vigyen véghez. Miskolcon lehet nagyot álmodni, de az álmok igazán csak akkor érnek valamit, ha megvalósulnak. Az új diósgyőri stadion pedig egy megvalósult álom” – mondta a találkozó előtt tartott ünnepélyes megnyitón Kriza Ákos, Miskolc polgármestere.

Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos azt emelte ki beszédében, hogy az új stadionnal régi adósságot törlesztettek,

A stadion a kormány 2015-ös rendelete alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásként épült fel, a költsége 13 milliárd forint – adta hírül az MTI.

Az RTL Híradó riportjából a fentieken túl kiderült: az átadást eredetileg februárra ígérték, és az első összeg még 4,5 milliárd forint volt, ez nőtt végül a háromszorosára. Az ünnepélyes megnyitón a tudósítás szerint Kriza Ákos miskolci polgármester beszédét végigfütyülte a közönség.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!