Fergeteges tornászsiker a magyar gimnáziumi korosztályban

Fantasztikusan szerepeltek a magyar tornászhölgyek a marokkói Gymnasiadén, ugyanis csapatban megnyerték a viadalt, egyéni összetettben Fehér Nóra a második, Péter Sára pedig a hatodik helyen végzett, ezen kívül a magyar delegációnak minden szeren sikerült kvalifikációt szerezni a szerenkénti döntőkbe.

A gimnazisták multisport-eseményén a magyar női tornászcsapatot alkotó Fehér Nóra, Péter Sára, Székely Zója és Bácskay Csenge a dobogó tetejére állhatott a csapatversenyben, második helyen az ukránok végeztek, a harmadik hely pedig a franciáknak jutott.

Egyéni összetettben Fehér Nóra nyakába ezüstérem került, Péter Sára pedig az előkelő hatodik pozícióban zárt – tudtuk meg Draskóczy Imre, női szövetségi kapitánytól, aki azt is elmondta, hogy a hölgyek minden szeren bejutottak a fináléba.

Ugráson Bácskay Csenge és Péter Sára, felemáskorláton Székely Zója és Bácskay Csenge, gerendán Fehér Nóra és Bácskay Csenge, talajon pedig Fehér Nóra képviseli a döntőben a magyar tornát. Folytatás vasárnap az ugrás és a felemáskorlát fináléjával – írja a nemzetisport.hu.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!