Élő adásban magyar edző még soha nem alázott le ennyire magyar focistát

Egy utolsó pillanatokban bekapott góllal elvesztett meccset nyilván nehéz megemésztenie bárkinek. Főleg egy olyan szarvashibát követően, mint amit Lorentz Márton, az NB II.-es Siófok hátvédje a Nyíregyháza ellen a 91. percben elkövetett.

A 23 éves védő gyámoltalanul ellenfélhez fejelt labdáját, majd tétova töketlenkedését látva nehéz megállni, hogy ne kezdjünk hosszabb elmélkedésbe a Puskás Akadémiánál folyó minőségi nevelőmunkáról, a játékos ugyanis a felcsúti utánpótlás terméke.

„Én ezt nem tűröm el, hogy egy ilyen pozícióban lévő játékos ilyen hibát elkövessen, és egy egész klubnak a jövőjét veszélyeztesse, az egészen biztos. Összeségében nézve a Nyíregyháza megérdemelte a győzelmet, de úgy gondolom, a felelőtlenség kellett ahhoz, hogy ezt a mérkőzést mi elveszítsük.

SZÓ SZERINT KI MEREM MONDANI, LORENTZ MÁRTONRÓL VAN SZÓ. Ő NÁLAM VÉGÉRVÉNYESEN ELVÁGTA MAGÁT. INNENTŐL KEZDVE HOLNAPTÓL JELENTKEZIK AZ U19-BE’, OTT FOG EDZENI, ÉS NÁLAM, AMÍG ÉN A SIÓFOK EDZŐJE VAGYOK, EGYETLEN EGY PERCET SEM VAGYOK HAJLANDÓ VELE FOGLALKOZNI SEM EDZÉSEN, SEM MÉRKŐZÉSEN. EZ VOLT NÁLA AZ UTOLSÓ CSEPP A POHÁRBA’.”

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!