Élő adásban esett egymásnak Vágó István és a Momentum politikusa: a végeredmény megnyugtató

Vágó István szóvá tette Orosz Annának, hogy a Momentum minden együttműködéstől elzárkózott. Utóbbi pedig kikérte magának, hogy ne lenne siker, amit elértek.

A Momentum sikertelenségét és az együttműködés hiányát is szóvá tette az ATV A nap híre című műsorban Vágó István Orosz Annának. A DK-s politikus szerint a Momentum volt az a párt, „amelyik minden együttműködéstől elzárkózott, kivéve egy-két helyet”. Hozzátette: most hallja a párt vezetőjétől, hogy le kell ülni és egyeztetni kell. „Miért nem a választások előtt csinálták?”- kérdezte a stúdióban ülő Orosztól.

 

„Mi ez az összefogás-duma”- kérdezte ekkor Vágó, mire Orosz Anna úgy felelt: ők voltak azok, akik anélkül léptek vissza, hogy elvárták volna, hogy a javukra bárhol is visszalépjenek. Az egykori kvízmester ezzel a válasszal sem volt elégedett, azt feszegette, hogy összesen hány helyen léptek vissza, mire Orosz közölte: 97 egyéni jelöltet állítottak és végül 81 indulóig mentek le.

A műsor végén aztán szent lett a béke, Vágó arra kérte momentumos kollégáját, hogy béküljenek ki, melyet egy kézfogás is szentesített, azaz kettő, ugyanis az első során Vágó István nem látszódott a kamera képében.

forrás: atv.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!