Kis híján lerohanták az országot a migránsok, de hála a rendőrök bátorságának, megmenekültünk!

Kép: MTI

Hihetetlen hőstettet hajtott végre a rendőrség annak érdekében, hogy megvédje az országot az ellenségtől, a leányainkra veszélyes illegális migránsok hadseregétől. Leglábbis egy embertől biztosan…

Nem is értjük, hogy lehetett ekkora lélekjelenlétük egy ilyen félelmetes helyzetben. Még jó, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy közleményt is kiadott a veszélyes akcióval kapcsolatban, így mindenki megnyugodthat, hogy jó kezekben van Magyarország. Nézzük is meg a már-már akciófilmbe illő jelenetet:

„Illegális migránst tartóztattak fel Röszkénél.” – írják.

„Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

A rendőrök 2018. május 1-jén 0 óra 40 perckor tartóztatták fel a határsértőt Röszke külterületén, aki magát koszovói állampolgárnak vallotta, de magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!