Ilyen még nem történt: Sorra mondanak nemet a fideszesek Orbánnak

Folyamatosan szivárognak ki a hírek a kormányalakításról, Orbán személyesen beszélget minden egyes jelölttel aki szóba jöhet a következő kormány tagjaként. Nemrég Balog Zoltán választotta a miniszterség helyett a nyugdíjas állásnak számító alapítványi elnök funkciót, miután Orbán nem fogadta meg tanácsait a minisztériumi struktúra átalakítására.

Most pedig Fazekas Sándor jelentette be egy interjúban, hogy távozik az agrár tárca éléről. Bár Orbán megkérte, hogy folytassa a munkát, ő megköszönve a bizalmat, nemet mondott Orbánnak. A csillagjósok szerint ez nem jelent túl hosszú karriert a Fideszben, de bizonyára meg volt rá az oka.

fazekas 0519
Fazekas Sándor // kép: MTI

Fazekas a kampányban elvégezte a rábízott feladatot, még azzal is riogatott egy lakossági fórumon, hogy a migránsok miatt majd rovarokat kell ennünk, meg majd megszüntetik a vacsorát. Lehetséges, hogy ők már sejtenek valamit az elkövetkező időszak terveiből, és ehhez már nem akarják adni a nevüket, vagy csak egyszerűen kirúgta őket Orbán, meghagyva azt a lehetőséget, hogy a nyilvánosságnak úgy tálalják, hogy ők nem vállalták a feladatot.

Fazekas úr kampánykörútjának csúcsáról itt olvashatnak:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!