A fideszesek már megint sértegetik a nőket – nehéz lesz így szövetkezni…

Kósa Lajos, Deutsch Tamás, Orbán Viktor Bayer Zsolt, Németh Szilárd - "kúl" Fidesz alapítók egy Fidesz születésnapon FOTÓ: NÉPSZAVA

Be kell vallanom Önöknek, a legjobb ami történt életemben velem, az a két lányom születése volt. Egy kicsit másképp terveztük, szerettünk volna három gyermeket, elsőnek egy fiút, aki majd nagy és erős testvérként védi a két kisebbik lányt, de tőlünk függetlenül ez így alakult, és imádom, hogy lányos apuka vagyok.

Éppen ezért döbbentem olvastam a Fidesz egyik Zuglóban, Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett szennylapjában a következő gondolatokat sorokat:

„Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik.”

KI AZ A BETEG EMBER, AKINEK EGY ILYEN GONDOLAT MEGFORDUL AZ AGYÁBAN? KINEK ILYEN NYOMORULT A LELKE, AKI FÉRFIASSÁGA KUDARCÁNAK ÍTÉLI MEG, A LEÁNY GYERMEK SZÜLETÉSÉT?

Nincs ott egy főszerkesztő vagy egy ügyeletes szerkesztő, aki ahelyett, hogy lehozná a cikket, inkább megfelelő végzettségű orvoshoz küldené a cikk íróját? Ez nem politikai küzdelem, ez nem közéleti vita, ez nem választási kampány. Ez csak egy egyszerű , mezei taplóság. Ez a Fidesz betegesen macsó kultúrájának a lenyomata, mely folyamatosan mérgezi a közéletet. Orbán  „nő ügyekkel nem foglalkozom” mondatának a helyi szintű megjelenése, igazodás a vezérhez.

Nehéz lesz így, a nőkkel való szövetségkötés.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!