Jó volt a kaja – félmilliós borravalót adott a vendég

A chicagói étterem hétfőn az Instagramon tette közzé a fotókat, amelyek a vendégről és a boldog személyzetről készültek.

Vacsoraszámlájának több mint két és félszeresét, kétezer dollárt (félmillió forintot) adott borravalóként egy Michelin-csillagos chicagói étterem elégedett vendége a személyzetnek.

A Boka étteremben, akárcsak Amerika-szerte, 20 százalékos borravaló dukál a kiszolgálásért. A Seattle-ből érkezett Mike azonban 759 dolláros (191 ezer forintos) számláját kétezer dolláros (félmillió forintos) borravalóval fejelte meg.

A jóízűen elfogyasztott vacsora után bement a konyhába, és mind a 17 alkalmazottnak adott még száz dollárt, miután már 300 dollárt átadott a számlával.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!