Pártszakadás előtt a Jobbik? A mostani döntésük mindenkit ledöbbentett

Úgy tűnik, végleg leáldozott a Jobbikban a néppártosodási folyamat, Vona Gábor távozásával megpróbálják újra azt a szélsőjobboldali vonalat vinni, mint a „cukiság kampány” előtt. Erre utal ugyanis az a jel, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke a Hír TV Reggeli járat című műsorában elmondta, az elnökség hétfőn arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot, egyfajta társelnöki viszonyban, a tisztújító kongresszus pedig két héten belül megtörténhet.

Valószínűleg Toroczkai László, aki nemrégen azt mondta, vállalná az elnökséget, azért nem jöhet szóba ezen a poszton, mert egy olyan politikusra van szükség, aki az országgyűlés tagja, így nagyobb befolyással bír, mint egy kistelepülési polgármester, ugyanis Toroczkai Ásotthalom polgármestere. Gyöngyösi és Sneider két emblematikus figurája a Jobbiknak, és annak a politikának, amit megpróbált Vona az utóbbi időben háttérbe szorítani a Simicskától ömlő pénzekért és a hatalom reményéért cserébe.

Gyöngyösi leghírhedtebb mondata a magyar parlamentben úgy szólt, hogy itt lenne az ideje annak, „hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak”. Bravó Jobbik, az antiszemita, cipőbe köpködő, holokamus és kuruc.info-s vonalat akkor sikerült újra a politika részévé tenni.

Sneider sem különösebben elfogadható figura, a ’90-es években Egerben szervezte Roy néven a szkinhead mozgalmat, majd miután cigány-szkinhead háború színterévé züllesztették a festői szépségű Eger utcáit, nem kerülhette el végzetét,  egy cigány ember megveréséért 8 hónap börtönt kapott 3 évre felfüggesztve. Épp a napokban nyert vele szemben pert a szocialista Újhelyi István, mivel Sneidernek nem tetszett, hogy szkinhead vezetőnek nevezte, és bocsánatkérésre akarta kényszeríteni bírósági úton. További erősödésüket annak köszönhették, hogy az akkori, Torgyán József által vezetett Kisgazda párt felkarolta őket, és a segítségükkel Eger főutcáján megnyitott irodájukból olyan anyag is kikerült, amelyben a cigányokat „az emberhez csak nehezen hasonlítható lény”-nek nevezik, akik „előjogokat követelnek, holott gázkamrát érdemelnek”.

Később emberi minőségéről is tanúbizonyságot tesz, amikor egy 8,5 milliós elszámolási vita miatt gyámság alá akarja helyezni szüleit, cserébe hogy felnevelték. Gyereki viszik tovább a hagyományt, nem estek messze apjuk almafájától. Az Egri Járásbíróságon május 17-én kezdődik az a tárgyalás, amelyben két fia is érintett, mint a betyársereg tagjai. Az ügyészség folytatólagosan, részben csoportosan, valamint kényszerítéssel elkövetett, közösség tagja elleni erőszak, továbbá magánlaksértés, illetve közúti veszélyeztetés bűntettével is vádolja az egyes elkövetőket, akikkel szemben – egy kivétellel – végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Szép, új jövő áll a Jobbik előtt, és szép új jövő áll a magyar demokrácia előtt. Az elmúlt nyolc évben a Fidesz folyamatosan megvalósította a Jobbik programját, és mára már európia mértékkel szélsőjobboldali párttá vált. Így, szüksége van arra, hogy legyen egy még szélsőségesebb párt Magyarországon, hogy elmondhassa magáról, hogy ő a kisebbik rossz. Talán még áldozni is hajlandó ennek érdekében.

Legyünk felkészülve, újra jön a nyílt zsidózás, a nyílt cigányozás.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!