Mindenki hülye, csak a felcsúti edző villamos

Pintér Attila egy héttel ezelőtt még a fantasztikus munkát végző csapatát dicsérte – szombaton, a Budapest Honvéd ellen játszott 1–1-es döntetlen után azonban ismét kritikus volt játékosaival.

Az edző mérge érhető is, hiszen a Felcsút az első félidő közepétől a 86. percig vezetett a címvédő ellen, mégsem tudta megnyerni a mérkőzést, ráadásul nem először veszített pontokat az utolsó percekben a Puskás Akadémia.

„Végig kontrolláltuk a meccset, megvoltak a lehetőségeink, hogy rárúgjuk az elsőre a második gólt, nem sikerült. Számomra érthetetlen, hogy bejön külföldi úriember, elmondjuk, mit kérünk, hogy előre játsszon, hátrafelé játszunk, megvan a terület, ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – fogalmazott Pintér.

„Attól függetlenül, hogy kifelé nem sírdogálunk, vannak problémáink. A középpályán Szakály egy hete edz, négy hetet kihagyott és több ilyen labdarúgó is ül a padon, de a Szakály mindent elkövetett annak érdekében, hogy le tudjuk hozni a mérkőzést. Nálam mindig azok a játékosok játszottak, akik megtettek mindent azért, hogy a klub és a csapat sikeres legyen. Ezen nem fogok változtatni, akinek nincs itt helye, vagy én, vagy ő menni fog” – szögezte le a Puskás Akadémia felelős edzője.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!