Megszereztük „Soros-zsoldosainak” a listáját: ettől Orbán őrjöngeni fog

Mindannyian emlékszünk rá, hogy Március 15-én Nemzeti ünnepünkön Orbán Viktor hogyan fenyegette meg az ellenzéket.

A Fidesz kommunikációs stáb egyik legújabb gyöngyszeme a „Soros-zsoldos” kifejezés. A kampányban Orbán Viktor arról beszélt, hogy 2 ezer zsoldosról van nyilvántartásuk.

Miniszterelnök ettől biztosan le fog döbbenni de az ő pártját is megszállták a Soros-zsoldosok. Összegszerűen mutatjuk be, hogy ki mennyit kapott a „sátáni” Sorostól.

Külföldi pénzen kinevelt ügynökök – Soros Györgytől kapott pénzt a Rajk- és Bibó-szakkollégium is, (innen csírázott ki a Fidesz) 11,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást (mai értéken számolva 230 millió forint)

Soros katonái – A Fidesz (még nem pártként) fénymásolóra, irodai székre, kis itókára, meg egy kis parizeres szendvicsre 4 milliót kapott Soros Alapítványától, ez ma 125 millió forintot érne.

Aljas Soros-bosszú – Orbán Viktor a Soros György által támogatott Közép-Európa Kutatócsoport és a szintén Soros-pénzből alapított Századvég c. folyóirat szerkesztésében vállalt munkái után 1988-tól havi 5-10 ezer forintot tett zsebre, emellett havi 5-10 ezerrel még kitömte az öreg liberó bankár, így miniszterelnök úr mai árfolyamon számítva kb. 300 ezer forinttal volt beljebb.

Soros mindent elintézett – 1989-ben Orbán – Soros pénzén – ösztöndíjasként Oxfordban tanult.

Soros nyugatra csábítja a migránsokat – Deutsch Tamás, Kövér László, Németh Zsolt, és Szájer József szintén Soros-pénzeken tanulhatott nyugati iskolákban.

A letagadott Soros-hálózat – Schmidt Mária, a Terrorpláza igazgató asszonya, milliárdos médiamágnás, mai értéken 30 millió forintot vághatott zsebre két társával együtt egy úgynevezett „kutatásra”. Egy jeruzsálemi konferenciára is elutazhattak, ingyen, de Soros György annyira kibabrált vele, hogy Schmidt még az amerikai Indiana University-n is tanulhatott.

Soros torz világképe – Kósa Lajos valamiért kapott pénzt arra Soros alapítványától, hogy részt vehessen a CEU elődjének tartott 1988-as dubrovniki nyári egyetemen.

Soros bérencei – A bajszos Áder János szintén Soros-ösztöndíjas volt, így ő is kénytelen volt ingyen az egyetemen tanulni, Habony Árpád a magyar média alfája és ómegája pedig 7 milliót kapott arra, hogy könyv és papírrestaurátor lehessen, ha egyszer nagy lesz.

Soros György „civil” csápjai – Fellegi Tamás mai értéken 2,5 milliót kapott Phd diplomájára, amit a Connecticut University-n szerzett meg.

Arról, hogy ki kapott még némi ingyen pénzt a gonosz Soros Györgytől itt olvashat.

A fenti listában vastagon kiemelve a Fidesz-közeli médiában Soros Györgyről született írások címei, kiemelt mondatai, vagy a véleményvezéreik itt-ott megjelent gondolatai.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!