Győztek a tüntetők! Rogán Antal bement a Kossuth Rádióba, és döbbenetes bejelentést tett

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A tegnapi kormányellenes tüntetést a Fidesz már nem tudja letagadni, a médiavilága nem torzíthatja el, vagy ha mégis megpróbálja, a százezres tömegbe verődött magyar embert, akik kinyilvánították békésen a véleményüket, egyáltalán nem zavarja, sőt, akár mindenféle kertelés nélkül ki is mondhatjuk, hogy egyenesen leszarja, mégpedig azért, mert ott a magyarok voltak jelen, akik között pulzált az egyetértés, és semmiféle széthúzást nem tapasztalhattunk.

A Fidesz is levonta a konzekvenciát. Rogán Antal bement ma a Kossuth Rádióban, és elmondta a jó hírt. Azt, amire mindannyian vártunk, és ami miatt a tüntetés valóban elérte célját.

Az MTI beszámolója szerint „a szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét, az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják.

A miniszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve. A miniszter ezért „politikai bolhacirkusznak” nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

Megjegyezte, hogy Soros György szervezetinek „irgalmatlanul sok pénz”, világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre.

Nagyon jó és megnyugtató hír ez a tüntetőknek és a tüntetést otthonról figyelő magyaroknak. 16 milliárd dollár ugyanis egy olyan összeg, amiből csodálatos, maradandó dolgokat lehet építeni, egy részéből pedig a régi, elavult rendszert lebontani. Ennyi pénzt még Kósa Lajosra sem bízna egy szerencsés özvegyasszony.

Ha Rogán Antalnak igaza volt a Kossuth Rádióban (márpedig miért kételkednénk a miniszter szavaiban) akkor összetehetjük a kezünket, és szívből megköszönhetjük Soros Györgynek a segítségét abban, hogy a magyar és magyar között húzódó szakadékot áldásos munkával betemette, hogy a fotelből az embereket kimozdította, pedig ezt a sok pénzt annyi másra is fordíthatta volna, ő mégis úgy döntött, minket támogat.

Hálásak vagyunk neked, Gyuri bácsi!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!