Lewis Hamilton bocsánatot kért Max Verstappentől

A brit pilóta a múlt hétvégén nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a Red Bull ifjú holland versenyzőjét, amikor az F1-es Bahreini GP leintését követően a pihenőszobában visszanézte kettejük verseny eleji ütközését.

Később folytatódott a szócséplés a két pilóta között, előbb Hamilton mutatott rá, hogy kollégája kellő érettség híján tekergeti a kormányt a Formula–1-ben, aztán Verstappen vágott vissza azzal, hogy könnyű a négyszeres bajnoknak a fiatal pilótát hibáztatni.

Úgy tűnik azonban, hogy a vitának most már vége, hiszen a hétvégén rendezendő Kínai Nagydíj előtt autogramosztás közben a páros jól láthatóan kezet rázott egymással és elásta a csatabárdot.

„Általában a pályán mutatott teljesítményem beszél helyettem, ezúttal viszont sajnos nem így volt. Úgyhogy most, amikor észrevettem, hogy Max is itt van és ő is aláírásokat osztogat, úgy gondoltam, fontos, hogy én mint az idősebb pilóta lépjek oda hozzá, mutassak kellő tiszteletet, és kérjek elnézést tőle” – fogalmazott a britek négyszeres világbajnoka.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!