Kiverte a biztosítékot Rogán Antal vészjósló jövőképe

Rogán Antal a helikopterezős akciója után szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. A Fidesz propaganda gépezete érezte, a személyes megjelenése csak ront a kormánypárt megítélésén, hiszen egy nagyon plasztikus, szimbolikus ügy kapcsolódik hozzá. Ennek ellenére Rogán propaganda miniszterként nem tétlenkedett és gőzerővel csinálta végig a kampányt kormányoldalról, ami nem igazán vált szét a Fidesznek, mint pártnak a kampányától.

Nos, most az új kétharmados győzelem után újra megbátorodott Rogán, és kimerészkedett a napfényre, négy nappal a választás után. Túlzásba azért nem vitte a hősieskedést, csak a TV2 stúdiójáig merészkedett, ahol azért nem kellett attól tartania, hogy megkérdezik tőle, hogy ugyan miért van a vagyonnyilatkozata és az életmódja között egy tátongó, eddig meg nem magyarázott szakadék.

Azurák Csaba segédletével Rogán elkezdte felvázolni az új kormányról kialakítandó képet. Úgy, ahogy ezt kell, marketing szempontból tökéletesen.

„SEMMI NEM MARAD ÚGY AHOGY EDDIG VOLT, EZ VALÓBAN ÚJ KORMÁNYZÁS LESZ, EHHEZ ÚJ ESZKÖZÖK, ÚJ FORMÁK ÉS RÉSZBEN ÚJ EMBEREK KELLENEK”

Igen, érzik, hogy a politikai terméket meg kell újítani, egy „új” címkét kell felragasztani, új csomagolás kell, még ha a tartalom marad is a régi, az új struktúra nem jelenti azt, hogy a kormányzati célok megváltoznának. Ezek a célok Rogán szerint a szuverenitás megvédése, a teljes foglalkoztatottság, a családok támogatása és a bevándorlásellenesség. Tehát marad minden a régi, új csomagolásban.

Szuverenitás megvédése: nem fogadjuk el a nemzetközi normákat, maradunk illiberálisak.

Teljes foglalkoztatottság: még több embert tartunk a közmunka kiszolgáltatott, feudális rendszerében.

Családok támogatása: akinek van elég pénze, annak adókedvezményben adunk még többet, a többiekkel nem törődünk.

Bevándorlásellenesség: folytatjuk a népbutítást.

Arról nem beszélt a miniszter úr, hogy vajon mit szeretnének kezdeni az egészségüggyel és az oktatással, azzal a két kérdéssel, ami a felmérések szerint a fideszes szavazók szerint is a két legégetőbb probléma ma Magyarországon.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!