Kálmán Olga vendége volt az a 22 éves lány akinek bejegyzése felrobbantotta az internetet

A bejegyzése megírása utáni első két nap élete leghosszabbja volt – mondta a Hír TV Egyenesen című műsorában Mészáros Luca, aki nemrég arról írt saját Facebook-oldalán, hogy ma Magyarországon nincs jövőképe egy 22 évesnek. A lány hamarosan befejezi az óvodapedagógus szakot, és gondolkodik azon, hogy testvérével Skóciába költözik.

Kálmán Olgánál arról beszélt, végül a számtalan gyalázkodó hozzászólás miatt törölte a posztját. „Olyan dolgokért pocskondiáztak, amiknek köze nem volt az íráshoz vagy hozzám. Nem értettem, és nagyon megijedtem. Az utolsó napon arra keltem, hogy feltörték a Facebook-fiókomat, és akkor jött az a pont, hogy leszedem, hogy minél kisebb támadási felületet hagyjak” – magyarázta.

„Én maradnék, mert szeretem ezt az országot, itt születtem, ezt a nyelvet beszélem, és mivel óvodapedagógus leszek, nekem ezen a nyelven kéne tanítanom a gyermekeket, akkor vagyok igazán hiteles, hogy ha a Tavaszi szelet éneklem, nem valami német dalt, de, ahogy a bejegyzésemben is leírtam, egyszerűen nem látom a jövőt, és ez megijeszt” – magyarázta.

forrás: hvg/hirtv.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!