Zseniálisan vágott vissza Orbán embereinek az RTL Klub

Kép: RTL Klub

A TV2 műsorvezetői tegnap egy olyan totálisan etikátlan videót tettek közzé, amin elmondják, hogy ők Orbán Viktorra és a Fideszre szavaznak, és arra buzdítják a nézőközönséget, hogy ők is tegyenek ugyanígy.

A kisfilmet a médiatörvény kijátszásának érdekében a Facebookon tették közzé, hisz ha ez a tévében ment volna le, óriási büntetést kapott volna Andy Vajna csatornája, ők ugyanis nem közölhetnének semmiféle politikai hirdetést. A Fidesz mellett szóló kisfilmet az Origo is lehozta, holott a Tv2-vel együtt úgy döntöttek, hogy a kampány alatt nem tesznek közzé politikai hirdetéseket. Ez már önmagában is nevetséges, hisz tudjuk mi folyik a kormánymédiában. De mielőtt tovább mennénk, lássuk is az emlegetett videót:

Nem is kellett sokáig várni a válaszra, amit nem más, mint az RTL Klub hiradósai adtak a tegnap esti műsorban. A Híradó végén műsor végén Szellő István és Erős Antónia is beszélgetett a vasárnapi választásról, természetesen betartva a szakma szabályait, amire finoman fel is hívták a figyelmet. Bár nem mondták ki konkrétan, de teljesen egyértelmű hogy a TV2-nek célozták a finom és szellemes kis szúrásokat. Antónia elmondta, hogy természetesen ő is el fog menni szavazni, hisz szereti a szabadságot és a biztonságot, majd megkérdezte Szellőtől, ő kire teszi le a voksát. Erre híradós teljesen lazán annyit mondott:

híradós vagyok, arról nem beszélhetek, roppant inkorrekt lenne.

Köszönjük RTL Klub, ennél elegánsabb választ nem is lehetett volna adni a TV2 tapló és etikátlan videójára.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!