Kitálalt Diana hercegnőről a királyi család szóvivője

Károly herceg egykori feleségét, a tragikusan fiatalon elhunyt Lady Diana Spencert máig a szívek hercegnőjeként emlegetik. Habár már húsz éve távozott közülünk, még mindig úgy imádják a rajongói, mint annak idején – a mai napig milliós rajongótábora van.

Azonban nem mindenki ismerte olyan jól Diana hercegnőt, mint a királyi család egykori szóvivője, Jennie Bond, aki őszintén nyilatkozott róla legutóbb a Harper’s Bazaarnak – és azt is beismerte, hogy Lady Di közel sem olyan volt, amilyen képet magáról festett:

„Diana hercegnő nem egészen az a törékeny nebáncsvirág volt, amilyennek láttatni akarta magát a világgal. Sokkal élelmesebb, összeszedettebb, intelligensebb, erősebb nő volt, mint azt hinnék. Vicces volt, és okos – sokkal, de sokkal okosabb, mint azt bárki gondolta volna. Károly sokkal törékenyebb volt, és borzasztóan boldogtalan.

Nagyon sajnáltam őt, amiért ez a sors jutott neki. Miután végre elfogadták, hogy képtelen Kamilla nélkül élni, nagyon megváltozott. Ilyen boldognak még sohasem láttam őt. Szerencsére Vilmos és Harry legalább már szabadon dönthetnek, kit szeretnek” – nyilatkozta a királyi szóvivő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!