A rendőrség közzétett egy fotót, amitől Orbán egész kampánya dugába dől

Pintér Sándor belügyminiszter // kép: nol.hu

Ugye mindenki tudja, hogy a Soros György által pénzelt ellenzék az ENSZ égisze alatt migránsok tízezreit akarja Magyarországra telepíteni? Özönlenek is a migránsok hazánkra, alig győzik a hatóságok megvédeni az országot.

Aki nem hiszi, látogasson el a rendőrség honlapjára, és máris láthatja a naprakész statisztikákat!

elfogott migránsok száma

Igen, jól látják az elmúlt 30 napban 1, azaz egy migránst fogtak el, aki be akart törni hazánkba. Ennél jobb cáfolatot, mint amit a Pintér Sándor által felügyelt rendőrség adott, senki sem tudna produkálni.

Orbán migrációval rémítgető kampánya eleinte hozott neki politikai sikert, és a netadó elleni tüntetés utáni népszerűség vesztésüket megállította. Azonban hiba volt, csak erre és semmi másra nem koncentrálni. A saját tábor megeszi a maszlagot, de ingadozó választókat, akiket esetleg a családtámogatások növekedésével, vagy egyéb pozitív kormányzati intézkedéssel magukhoz lehetne csábítani, nem fognak tudni megnyerni.

A migráns kampány kifulladt, nincs veszély, és ezt érzik is az emberek, a riogatás oka nem jelenik meg a hétköznapokban, innentől kezdve egy feloldhatatlan feszültség van az üzenet és a hétköznapok között. Ez az a pont, amitől a bizonytalan szavazók elpártolhatnak a Fidesztől.

A Fidesz egyszer már elkövette ezt a hibát, és el is bukta akkor a választást. Erről, és hogy milyen következtetéseke tlehet ebből levonni az idei választásra, bővebben itt olvashat:

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!