Orbán Viktor bűnszervezetéről szóló videó sokkolja a fideszeseket

Orbán Viktor és a Fidesz elmúlt 8 évnyi tevékenységéből merített ihletett az alábbi videó készítője (videó a cikk alján), aki a nálunk is népszerű amerikai sorozat, a Narcos főcíméből készített egy igen igényes montázst.

A 2015-ben indult Netflix sorozat egyébként drogkartellekről, és piszkos ügyeikről szól, a videó pedig úgy lett átszerkesztve, hogy az emberben azt a benyomást keltse, mintha a magyar kormány is egy bűnszervezet lenne. Majdnem úgy, mint a bő 10 évvel ezelőtti merész HVG címlapon, ahol az Orbán-kormány a Keresztapa c. amerikai film karaktereire lett átültetve.

Így az egész olyan lett, mintha egy képzeletbeli tévésorozat bevezetőjelenetét látnánk – a cím egyébként Narcos helyett azonban Oligarchos lett – ki tudja miért…

Bónuszként a képkockák közt feltűnik a mindent mozgató ex-fideszes oligarcha Simicska Lajos, a rendező szerepében Orbán Viktor, a producer Vlagyimir Putyin, de látunk benne szipogó Habony Árpádot, rengeteg pénzt, TEK-eseket, titkos aktákat, jó kocsikat, a kötelező jónő szerepében viszont nekünk csak Vajna Timi jutott. Nézzék, terjesszék:

OLIGARCHOS – indavideo.hu from Viktor Orban on Vimeo.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!