Szexjelenettel reklámozza új filmjét Andie McDowell

Andie MacDowell néhány hét múlva hatvanéves lesz, azonban még mindig fantasztikusan néz ki, akár évtizedeket is letagadhatna a korából. Ennek fényében nem is meglepő, hogy az új filmjében, ami a Love After Love címet kapta, még egy meztelen jelenetet is bevállalt.

A Szent Elmo tüze és a Négy esküvő és egy temetés sztárja ezt nyilatkozta a filmbeli szexjelenetéről, amit Chris O’Dowddal forgatott le: „Mindenki ismét felfigyelt rám, amikor elkezdtem forgatni a Love After Love-ot. Igen, van benne szexjelenet. Igen, meztelen vagyok benne. De nem céltalanul pucérkodok, ennek komoly érzelmi oka van.

A karakterem elvesztette a férjét, a család mozgatórugója eltávozott. Ő egy magányos nő, aki még nem is áll készen a szexre. Ez egy kulcsjelenet a számára. Korábban is forgattam már szexjelenetet, de ez most egészen más volt. Mindenkit ismertem a stábból, így nem zavart, ki lát pucéran. Nem éreztem magam zavarban. Szűk körben forgattunk, kis stábbal, megtették a szükséges óvintézkedéseket is” – mesélt a részletekről a színésznő.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!