A saját stábja hagyta cserben Orbánt: nagyon kínos videót készítettek a miniszterelnökről

(MTI/EPA/Laurent Dubrule)

Az életben mindannyian voltunk már kínos helyzetben. És valószínűleg mindannyian ismerjük azt az érzést is, amikor valaki annyira, de annyira ciki dolgot csinál, hogy mi jövünk helyette zavarba…

Na, Habony kedvenc propagandalapja, a 888.hu Facebook-oldalán most közzétett egy olyan videót, amivel ezt az érzést nemcsak totálisan kimaxolja, hanem minden képzeletet felülmúl. Az ember legszívesebben a saját arcáról kaparná le a bőrt, miközben nézi. El akar kapcsolni, de annyira végtelenül kínos és hihetetlen, ami a szeme elé tárul, hogy egyszerűen nem bírja bezárni a videót.

Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre! címmel közzétett tákolmányban a Gyűrűk ura harmadik részének (A király visszatér – ha ha) egyik óriási csatajelenete látható, ahol a sorsdöntő háború elé néző (jelen esetben a Fidesz, Fidelitas és 888.hu-ból álló) hadsereg élén álló Théoden király fejére Orbán Viktort animálták oda. Orbán mögött természetesen ott állnak hű csatlósai, úgy mint Gulyás Gergely, Lázár vagy a mostanában magáról nem sok hírt adó Rogán is.

Ezek után nem kell sok képzelőerő ahhoz, hogy kitaláljuk, az ellenséges „vörös” sereg kikből áll. Hát persze, hogy az ellenzékből. MSZP, LMP, Jobbik, DK, szinte mindenki megjelenik a képernyőn s természetesen ki más vezethetné őket, mint a rettegett, a sátáni Soros György! Bár a csata végkimenetelét nem tudjuk meg a végtelenül gagyi videóból, de legalább Heller Ágnesnek sikerül lenyilaznia pár fideszes katonát.

Egy biztos, ez az egész annyira, de annyira kínos, hogy még a kormánypárti olvasóknál is kiverte a biztosítékot, ahogy azt a 888.hu oldalán látható kommentekből tökéletesen látszódik, ahol többek közt szánalmasnak is nevezik a videót. De inkább mutatjuk a „műalkotást”:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!