„Hát mi ez, baz..eg? Ide küldesz nekem a nép adójából alamizsnát?” – Orbánt keményen kiosztották

Az interneten kering egy nagyon szívhez szóló levél Orbán Viktorhoz. Úgy döntöttünk, hogy ezt a levelet változtatás nélkül közöljük.

Hát mi ez, bazdmeg? Ide küldesz nekem a nép adójából alamizsnát? Miután 2012-ben kibasztál a rendszeredből, és arra ítéltél, hogy a gyerekek a barátom segítségére szoruljak, csak mert a NER segélye 20.800 forintot tartott, és arra ítélt, hogy kukázzak össze 3 év munkaviszonyt, hogy valami rokkantellátást kapjak?

Úgy, hogy évekig kaptam a levelet tőletek, hogy elmehetek festőnek kerekes székesen? Azt mondtad senkit nem hagytok az út szélén. Állami segítség nélkül kellett összekukáznom, 80% felett rokkantként, 3 év munkaviszonyt csak, hogy ne az éhenhaláshoz sem elég 20800 forintot kapjam a ma Magyarországán.

Csak mert nem hagytatok az útszélén, inkább belerúgtatok az árokba. Vágod Viktor?

És most ide küldesz Erzsébet utalványt nekem? És sikereket emlegetsz a mellékelt leveledben, nekem, aki éveken át építettem és védtem a hazám? Bazd meg Viktor!

Nem kívánok mást neked, csak azt az 5 évet 20.800 Ft-ot kerekesszékben! Csak, hogy érezd, átéld, amit én a nép egyszerű gyermeke, akit nem hagytatok az útszélén.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!