Élettársa meggyilkolásával vádolják az Összefogás jelöltjét, mégis indulhat a választáson

Kép: RTL Klub printscreen

Elképesztő, mi megy ebben az országban, egyszerűen már kezdünk kifogyni a jelzőkből. Miközben Czeglédy Csabát jogellenesen tartják fogva, aközben mások emberölés gyanújával is simán elindulhatnak a választáson.

Pláne ha olyan kamupártokról van szó, akik a Fidesznek kedveznek, hisz ezek a kampánypénzek lenyúlására létrejövő pártok azért tudnak elindulni a választásokon, mert a Fidesz-KDNP módosította a választási törvényt.

Még az RTL Klub számolt be róla, hogy Kiss Gyula – akit három év előzetes letartóztatás után egy hete engedtek ki, hirtelen felkerült az Összefogás Párt listájára. Kisst emberölés előkészítésével vádolják. A vádirat szerint megpróbálta meggyilkolni élettársát.

A tévécsatorna műsorában bemutatták a választási bizottság döntéséről készült jegyzőkönyvet. A férfi mentelmi jogáról a 17 tagú testület dönött: 10-en a a megadás mellett, 7-en ellene szavaztak.

A Összefogás párt körül egyébként sem túl „tiszta a levegő”. Az elnöke az a Szepessy Zsolt, aki az előző választásoknál nem tudott végül elszámolni a 300 milliós kampánytámogatással. Érdekes módon most mégis simán maradhatott elnök és a pártra is lehet majd szavazni április 8-án.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!