“Tegnap megbukott egy bolond, az ország felébredt – te következel, Viktor!”

Kép forrása: Máthé Zoltán - MTI

Kedves Viktor!

72%-28% – ez volt az aránya a tegnapi érpataki időközi választás eredményének egy Orosz Mihály Zoltán nevű bolond hátrányára. Ő volt az, akibe óriási bizalmat fektetett a település annak idején, és aki kidolgozta a saját kis “illiberális” modelljét. Mindenki tudta róla, hogy kettyós, hiszen katonai egyenruhában, vagy épp ősmagyar mentében járkált, buzizott, cigányozott, őrséggel ment mindenhova, és mindenki jólétet várt tőle. Egy olyan embertől, aki majd odacsap, és rendet tesz.

Soha ne feledd, hogy téged is így választottunk meg. Egy rendcsinálót láttunk benned, (legalábbis az ország többsége) de ahelyett, hogy a választók bizalmát megbecsülted volna, és valóban az érdeküket képviselnéd, belőled is csak egy bogaras ember lett, akinek már korán sincs akkora népszerűsége, mint annak idején.

Amikor Orosz Mihály Zoltán megbukott, egy videót tett közzé, amiben magát messiástudattal illette, és “világítótoronynak” nevezte azt, amit most a nép akarata ledöntött, vagyis az általa kreált hamis, gyűlölettel teli világot.

A Fidesz világítótornya kezd kiégni. Már csak pislákol a fény, ami nem a jó utat mutatja. Évekkel ezelőtt senki nem hitte volna, hogy az érpataki modell ilyen csúfosan fog elbukni. Te is legyőzhetetlennek tűntél, de közeleg a pillanat, amikor urna elé járulunk mi is.

Kívánom, hogy legalább olyan arányban zavarjunk el a búsba, mint ahogy az érpataki bolondot!

Jabronka Richárd


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata