Óriási botrány! Felpofozta a fájdalomtól szenvedő kisfiút egy csepeli doktornő

A kép illusztráció: MTI Fotó/ Czeglédi Zsolt

Bicskanyitogató stílusban beszélt és meg is pofozott egy durva fülfájástól szenvedő hétéves kisfiút egy doktornő csepeli rendelőjében.

A család egyik barátja, Edina számolt be az esetről a Bors magazinnak, aki a nagymamával vitte el a gyereket a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat fül-orr-gégészeti részlegére, mert a kisfiúnak elviselhetetlen volt már a fülfájása.

„Danikának már nagyon fájt a füle, így valahol érthető módon hisztizni és sírni kezdett. A doktornő elővett egy vizsgálóeszközt, hogy megnézze a fülét, de ettől a kisfiú megijedt, és még inkább rázendített(…)Próbáltuk nyugtatni, de időközben a doktornő is hisztis lett, mert így nem tudta megnézni a gyereket. Ezt még elfogadtuk volna, de a bicskanyitogató stílusát már nem.”

A család szerint többek közt ilyeneket mondott szegény kisfiúnak:

„Nem vagy magadnál, hogy nem válaszolsz, degenerált vagy?”.

Ezek után az agresszív döoktornő még ki akarta küldeni felnőtteket, holott jelenlétük nélkül nem vizsgálhatta volna a kicsit.

„Ezt követően megrángatta Danika jobb karját, megfogta az állát, és egy pici pofont is adott neki. Rettentően felháborodtunk, rendőrségi feljelentést és panaszt is tettünk”

– mondta el a magazinnak a család barátja, Edina. Az eset után egy másik orvos megállípította, hogy a kis Daninak középfülgyulladása van. A lapnak az intézményből elárulták, hogy a pofozkodós doktornőt azóta már el is bocsátották állásából.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!