Az idei politikai kampány legsötétebb perceit örökítették meg + VIDEÓ

Egészen elképesztő, mennyire mélyre süllyedt Rétvári Bence turnéja

A kampány a legrosszabbat hozza ki a fideszesekből. Ezek ilyenkor ruccannak ki többmilliós vadászatokra, ilyenkor buknak le titkos jövedelmekkel, meg ezer milliárdokkal.

Szerencsére, mielőtt homlokig elsüllyednének az iszamós trutyiban jön Orbán Viktor és példát, sőt utat mutat. A miniszterelnök a héten megmutatta, hogyan kell kampányolni: el kell menni az oviba, és kisgyerekeket kell falhoz állítani. Lehetőleg tornasorban. Ahol aztán egy életre megtanulják, hogyan kell viselkedni, ha a “tekintetes úr” ellátogat hozzájuk.

A szüleiket persze nem kell erről megkérdezni, nem kell semmi felhajtás, csak sunyi módon oda kell menni és kész. A szülők majd lenyelik – már úgyis megszokták, hogy ebben az országban mindent szabad – a kormánysajtó pedig úgyis csak azokat a képeket hozza le, amint Orbán papa Rákosi Mátyásként díszeleg a gyermekkorukat élő magyar emberek között.

A politikai pedofília, mint a Fidesz új, választói ajzószere nagy sikernek örvend, hiszen Rétvári Bence máris elirigyelte a főnöktől az óvodázást

A piliscsabai új, Erdészkerti Óvoda ünnepélyes megnyitójáról a Pilis TV készített felvételeket az óvodázásról (ezt tekinthetik meg itt alul). A videóból kiderül, hogy Rétvári Bence államtitkár és Csenger-Zalán Zsolt fideszes képviselő mondanak beszédet az ovi ünnepélyes átadásán. De ami ez előtt történt, az mindent alulmúlt.

A kisgyerekeket népviseletbe öltöztették a fideszesek érkezésére, és elénekeltették velük, hogy milyen fasza az új óvoda, ami “szeretetből” épült. Próbálják megnézni, íme:

 

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!