Megszólalt a lefejezett pásztói csecsemő édesapja!

Fotó: police.hu

Nem olyan rég történt az az egész Magyarországot felzaklató eset, amikor egy pásztói nő, H. Mónika eltitkolt terhessége után lefejezte újszülött kisbabáját. Az eset akkor derült ki, mikor az újszülött fejére egy arra sétáló kutya talált rá és vitte oda gazdájához.

Azóta a Blikk információi szerint a nő férje, János neveli a közös gyerekeket, akiknek egyelőre nem árulta e az igazságot, az asszony pedig teljesen összeroppant a börtönben. Most a H. Mónika gyermekének apja úgy döntött, nyilatkozik a Bors magazinnak.

„Amennyire csak lehet, óvom őket, de természetesen sokat kérdezősködnek az anyjukról. Nem mondtam el nekik, hogy Móni mit tett, úgy tudják, kórházban van. Ez az egész még mindig felfoghatatlan, nem szeretném, ha ők is szenvednének.”

Az asszony tagadja, hogy elkövette volna a csonkítást, csupán annyit vallott be, hogy szülés után a kisbabát egyszerűen a patakparton hagyta. A Bors tudomása szerint a gyermeknek a mai napig nem találták meg a testrészeit, pedig januárban kutyákat is bevetettek a keresésbe.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!