Mi is aggódva írtuk le Bayer Zsolt megrázó szavait: csak a legerősebb idegzetűeknek!

Orbán március 15-i beszédének egyetlen egy mondata volt, amely mindenki fülében megmaradt, és azóta is próbálja mindenki megfejteni mit is értett rajta a kormányfő: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is”.

Nos, hogy mennyire szelíd emberek a fideszesek, azt Bayer Zsolt az Echo TV Sajtóklub műsorában meg is mutatta. Szokásához híven nem rejtette véka alá, mit gondol azokról, akik kifogásolták ezt a mondatot: „Az összes patkány azon sivalkodik”, „rohadékok ajvékolnak”, „összes rágalmazó tetű”. Gondolom csak azért zsidózott ilyen finoman, mert szelíd és derűs ember, különben lehet durvább dolgokat is mondott volna.

Arra a hírre, hogy Karácsony Gergely nem tesz esküt arra az Alaptörvényre, amely elvette az országtól a szabadságot, amit nem tekint legitimnek, arra is igen szelíden reagált Bayer. „Senkiházi nyomorult kis gazember”, „te hülye”, „szerencsétlen marha”, istenbarma pitiáner gazember” -szólt Karácsonyhoz a csendőr pertuk kedves és derűs stílusában.

De ez csak a bemelegítés volt, mert aztán az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa elárulta, mi lesz a választások után, ha megbukik a Fidesz.

„Ha isten ne adja úgy alakul, hogy Karácsony Geri lenne a miniszterelnök jelölt … és nem tesz esküt az alaptörvényre, semmi gond, gyerekek. A békemenetet összerántjuk, oszt oda megyünk a parlament köré! Jó? Oszt meglátjuk mi leszMert hogy Geri nem lesz miniszterelnök azt megígérem.

Ez már színtiszta fizikai erőszakkal való fenyegetés, akinek nem lett volna világos, hogy Orbán miről beszélt március 15-én, annak most Bayer kifejtette. Különösen érdekes ez annak fényében, hogy a 2006-os eseményekkel kapcsolatban is felmerült a Fidesz érintettsége, amely a Wikileaks iratokból derült ki.

Innentől kezdve legyen világos és tiszta mindenkinek, mire készül Orbán, ha elveszíti a választásokat. Semmi sem drága a hatalmának megtartása érdekében, az sem érdekelné, ha vér folyna az utcákon. A Békemenet csak főpróbája volt annak, hogy mennyi embert tudnak fanatizálni és megmozgatni egy esetleges választási vereség esetén. Ezek szerint, nem csak az ellenzék „hurrá optimizmusa” vár kormányváltást, de a Fidesz is keményen készül erre a helyzetre.

Nincs más hátra, áprlis 8-án el kell menni szavazni, hogy olyan arányú legyen a vereségük, ami miatt végleg eltűnnek a stílusukkal együtt a közéletből.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!