Szita Károly már a rendszerváltás előtt küzdött Soros ellen

El a kezekkel Szita Károlytól! A globalista finánctőke nagyhatalmi törekvéseit itthon is támogató Soros-pénzzel gazdálkodó NGO-k és tettestársaik azonnal hagyják abba Szita Károly lejáratását! A Magyar Nemzet pedig vonja vissza a hazug cikkét, amelyben Szita saját kezűleg írott besúgó jelentéseit hozza nyilvánosságra!

Tudom, nehéz megemészteniük, hogy ő már akkor felismerte az igazi veszélyt, amikor még Orbán is maximum a Római Jog I. című tankönyvét bogarászta. Tudta, az igazi veszély nem keletről, hanem nyugatról jön, a bevándorlással megfertőzött kapitalista államokból. Így már érthető, miért is mondta róla tartótisztje, hogy „bár keveset ismer mindabból, amiket végeznie kell, érdeklődéssel várja feladatait, melyeket legjobb tudása szerint kíván végrehajtani. Kijelentette, hogy örül annak, hogy segíteni tudja munkánkat”.  „Krakus ujjólag kijelentette, megtisztelőnek tartja magára nézve a közöttünk kialakult kapcsolatot”.

Félre téve a viccet, aki most azt hinné, hogy Szita Károly végleg megbukott, azzal, hogy az iratok napvilágot láttak, az nagyot téved. Soha nincs jobban szüksége Orbánnak ilyen emberekre, mint most. Orbán rendszerére ezek a képmutató férgek tudnák rátenni a koronát, azok, akik lelkesen jelentenek a családjukról, akiknek öröm, hogy besúghatják a szomszédot, ismerőst. Azokra van most szükség, akik 1989-ben még a kommunista besúgó hálózat részei, de egy évre már van pofájuk a demokratikusan megválasztott önkormányzatba alpolgármesternek beülni. Akiknek nem jelent gondot, hogy kommunistából legyenek hirtelen keresztények. Akiknek, miután nyilvánosságot kaptak a saját kezűleg írott jelentéseik, csak annyit mond, „nem félek tőled Simicska”.

Orbán március 15-én elmondott beszédének fenyegető mondata az elégtételről nagy port kavart. Jó lenne, ha először a saját háza táján sepregetne, és Szita Károllyal szemben venne minimum erkölcsi elégtételt -mint egykori lelkes antikommunista-, a politikait majd meg teszi a nép, április 8-án.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!