Rihannát alázta a Snapchat – minimum 1 milliárdot buknak rajta

Emlékezhetünk még arra a brutális történetre, amikor Rihanna vérző arcáról keringtek fotók az interneten, mivel akkori pasija Chris Brown egy veszekedés következtében ököllel arcon ütötte az énekesnőt. A megrázó esetből természetesen bírósági ügy és szakítás lett.

A Snapchat most úgy gondolta, miért ne fejleszthetne ki egy játékot, ahol eldöntheted, hogy Rihannát vágod pofon, vagy Chris Brown-nak húzol be egyet.

Miután kitört a botrány a Snapchat eltávolította a kis játékot, viszont az ízléstelenség addigra már rengeteg emberhez, köztük Rihannához is eljutott.

Az énekesnő közösségi oldalán fejtette ki, hogy az alkalmazás bocsánatkérését nem fogadja el és bármennyire is szeretné elfelejtené a dolgot, nem tudja szó nélkül hagyni, hiszen a fejlesztők pénzt költöttek egy olyan hirdetésre, ami megszégyeníti a családon belüli erőszak áldozatait és viccet csinál belőlük.

Rihanna azt is hozzátette, hogy nem a saját érzései miatt aggódik, hanem azokért a nőkért, gyerekekért, férfiakért, akik hasonlókon mentek keresztül és még nem dolgozták fel az esetet.

A posztot követően Rihanna rengeteg rajongója törölte az alkalmazást. Ez az incidens 800 milliós veszteséget okozott a Snapchatnek, hiszen részvényei pillanatok alatt 3,6 százalékot estek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!