A Fideszes Zsigó Róbertnél végképp elgurult a gyógyszer

Történt, hogy egy Ahmed nevű ember a háború elől menekülő családját akarta segíteni abban, hogy eljussanak Németországba. Bíztak abban, hogy csak ideiglenesen zárták le a magyar határt. Vallásos ember, de nem fanatikus, felesége is keresztény.

Ahogy ilyenkor illik,  Ahmedet március 14-én hét év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék, és 10 évre kitiltották Magyarországról. Ez biztosan rendben is van így. A dolognak itt vége is lenne, ha a Fidesz szócsöve Zsigó Róbert nem talált volna olyan összefüggést az elkövető, ügyvédje, Soros György és Karácsony Gergely között, ami már engem is arra ösztönzött hogy néhány sorban megemlékezzek róla.

Zsigó Róbert ugyanis szombaton sajtótájékoztatón szólította fel Karácsony Gergelyt, mint az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert. Mintha egyenesen Karácsony uszította volna a nemzetre a természetesen Soros bérenc Bárándyt, hogy védje meg ezt a gonosz menekültet.

Hogy mi van?

Na idefigyelj, te szerencsétlen! Az a helyzet, hogy egy ügyvéd-bár neked ez valószínűleg értelmezhetetlen- nem tartozik elszámolni volt pártja miniszterelnökjelöltjének arról, hogy kinek vállalja a védelmét. -Megjegyzem, Karácsony nem MSZP-s.-

Képzeld el te ökör, hogy a Fideszen kívül egyetlen olyan párt sincs a világon, amelynek tagjai vagy volt tagjai „visszahívhatók” bárhonnan is a főnök parancsára. Nem hiszem, hogy érted, de egy ügyvéd azért van, hogy képviselje a bíróság és a hatóságok előtt azt a személyt, aki erre neki megbízást ad. Fogd fel a minimál-agyaddal, hogy mindenkinek JÁR a törvény előtti képviselet joga. Annak is, aki olyan hülye, mint szerintem Te, vagy olyan cselekmény követ el, ami még engem is megbotránkoztat vagy elrémiszt. Az, hogy ebbe is sikerült Soros Györgyöt belekeverned, az végképp elképesztő. Inkább arra kellene magyarázatot adnod, hogy miből fizetett Kósa Lajos 50.000.000 Forint közjegyzői díjat a meg sem kapott pénzből,- és a 800.000.000 anyukának? Vagy hogy hol és miért rejtegetitek Rogánt és a szarvasvadász Semjént. Tudom, hogy magad sem hiszed amit mondasz. Nem hiheted, hisz felnőtt, tanult ember vagy.

Utolsó kérdésem, hogy miért nézitek ekkora hülyének a magyarokat? Miért gondoljátok, hogy ez az ország pont olyan 1.0-ás, mint ti? Lassan mondom, hogy megértsd N E M   V A G Y U N K   H Ü L Y É K !

Garai

via-magyarnarancs.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!