Marakodnak Manson maradványaiért – kemény pénz van az utódlásban

Eddig három férfi küzdött azért, hogy jogot formálhasson a 83 évesen, tavaly novemberben elhalálozott szektavezér, Charles Manson holttestére.

A hírhedt tömeggyilkos földi maradványaiért küzd egy Michael Channels nevű férfi, aki azt állította, hogy a birtokában van Manson végakarata, Matthew Robert Lentz, aki Manson fiának vallja magát és Jason Freeman, aki állítólag Manson unokája.

A bíróság az utóbbi mellett döntött, de a jelek szerint nem véglegesen, ugyanis Michael Brunner, a Manson-család egyik tagja olyan dokumentációkat nyújtott be a bíróságra, amelyek erősen megkérdőjelezik Jason Freeman azon állítását, hogy ő Charles Manson vérszerinti unokája.

Brunner azt is hangsúlyozza, hogy Freeman felszólításra sem volt hajlandó DNS-tesznek alávetni magát, ami a férfi szerint több mint gyanús.

Egyébként nyilvánvalóan nem csupán kegyeleti okokból megy a harc Mansonért, sokkal inkább pénzügyi indokok állnak a háttérben. Azzal ugyanis, hogy valaki megszerzi a rendelkezési jogot a férfi holtteste felett, azt a lehetőséget is megkapja, hogy a későbbiekben ő döntsön a képeinek és nevének használatáról, amit, lássuk be, nem lenne nehéz pénzre váltani.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!