Bayer Zsolt ijedtében gyakorlatilag feljelentette magát

Feljelentést tett az őt ért halálos fenyegetés miatt az I. kerületi rendőr-kapitányságon Bayer Zsolt – írja a Magyar Idők.

Az alternatív magyar valóság napilapjának főszerkesztője, bizonyára megijedt. Az ismert fideszes médiaszemélyiség és békemenet-szervező egy Bem téren megtartott sajtótájékoztatón számolt be arról, hogyan fenyegették meg őt. Elmondta, hogy egy internetes bejegyzésben olvasta, ahogyan egy férfi azzal fenyegette meg őt, hogy a békemenet közben egy Dragunov mesterlövész puskával fogja őt agyonlőni. Az ismeretlen kommentelő hozzátette, hogy ha ez mégsem történne meg, akkor majd Bayer egy lámpavason fog lógni Orbánnal.

Az ilyen rosszmájú cikkeknek mint ez, elébe ment a fideszes publicista azzal, hogy elmondta: nem fél az utcára menni, nem kér védelmet, satöbbi. Ja és a békemeneten is ott lesz.

Bayer Zsolt elmondta, hogy a feljelentéssel azt szeretné elérni, hogy az interneten se lehessen büntetlenül fenyegetőzni. :)))))

Hát nyilván, mert az micsoda dolog lenne ha valaki mondjuk a médiába’ fenyegetőzne!? :))))

Bayer Classics 1 – amikor orvosokat verne szanaszét

 

Bayer Classics 2 – Amikor civileket taknyukon nyálukon rángatna ki:

„HA MÉG EGYSZER EZEK VAGY ILYENNEK MEGJELENNEK A PARLAMENT ÉPÜLETÉBEN, ÉS OTT MEGZAVARJÁK A MUNKÁT, AKKOR ÚGY KELL ŐKET KIVÁGNI, MINT A MACSKÁT SZARNI! HA A TAKNYUKON ÉS A VÉRÜKÖN KELL ŐKET KIRÁNGATNI, AKKOR A TAKNYUKON ÉS A VÉRÜKÖN.”

„HA KELL, AKKOR SZANASZÉT KELL VERNI A POFÁJUKAT. EZ UGYANIS MAGYARORSZÁG PARLAMENTJE, NEM PEDIG A NYILVÁNOS WC, AHOVÁ EZEK VALÓK.”

És ez az ember feljelentést tesz fenyegetés kapcsán.. :))))))))))))))

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!