Folytatódik az ámokfutás! Orbán úgy bevédte Lázár János alsó fertályát, hogy csak úgy füstöl

Mikor már azt hittük, kezd elülni Lázár János fantasztikusan nevetséges bécsi videója körüli visszhang, hirtelen előlépett Magyarország miniszterelnöke és hősiesen védelmébe vette a minisztert, ahogy egy jó gazdához illik.

Orbán Viktor ugyanis a Várpalotai Hírcentrum Televíziónak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy

„a biztonságról már sok szó esett, látható, mi a helyzet Nyugat-Európa nagyvárosaiban és Lázár János bécsi videója is egy pontos képet rajzolt az ottani állapotokról.”

Igen, Orbán valóban kiejtette ezeket a mondatokat a száján, mégpedig azok után, hogy Lázár Bécstől rettegő videója világszinten felháborodást keltett, nem csak emberek, hanem a politikusok körében, többek közt az osztrák kancellár is kikérte magának, hogy Lázár félrevezetően mutatja be a várost. Azok után, hogy kiderült, az általuk emlegetett negyedben főképp magyarok élnek. Azok után, hogy kiderült, Lázár nyáron még arról beszélt, mennyivel biztonságosabb az osztrák főváros a magyarnál. Azok után, hogy a gyűlölködő, fröcsögő videónak köszönhetően cetliket kezdtek el felragasztgatni a magyar rendszámú autókra, melyeken ilyen feliratok vannak:

„Kérdés: Ha Bécs olyan piszkos, nem biztonságos és bűnös, miért nem maradsz a remek Magyarországon?”

Kérdem én, mire jó az nekünk, ha mindenkit magunkra haragítunk. Mire jó az nekik, hogy totálisan nevetségessé teszik Magyarországot. Orbánék ahol csak lehet, szénné égetnek minket. A külföldön élő magyarok sokszor inkább meg sem mondják, honnan jöttek, hála a kormány gyűlölethadjáratának. Mégis milyen stratégia ez? Ha így folytatódik Magyarország teljesen magára marad. Ezt nem szabad hagyni! Nem szabad hagyni, hogy szeretett országunknak ezek miatt az ámokfutók miatt ennyire rossz híre legyen.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!