Semjén Zsolt mostani húzása már Orbánnak is kínos: Rogán hozzá képest maga a puritán ember

A Biblia mindenfajta élet és minden élő tiszteletére tanít. „Ne ölj!” – mondja a hatodik parancsolat, és bár az Úr megengedte az özönvíz után, hogy az állatok húsát egye az ember (1Móz 9, 3), arra nem találtam utalást, hogy élvezetből is megtehetné bármely élet kiontását. Abba a vitába most nem szállnék bele, hogy a „Ne ölj” nem egyenlő a „Ne gyilkolj”-al, és vajon az állatok elpusztítására vonatkozik-e a parancsolat.

A keresztény erkölcsöt és értékrendet csak a szavak szintjén követő Semjén Zsoltról nem először derül ki, hogy neki nem a foci, hanem a vadászat a mániája. A Magyar Nemzethez eljutott fényképek és információk alapján pedig ezt luxuskörülmények között teszi. Ezekből a dokumentumokból az derül ki, hogy a Fidesz–KDNP listájának második helyén szereplő Semjén nem először vesz részt titokban néhány napos luxusvadászaton Svédországban.

A 4-5 millió forintba kerülő pár napos utakon nem ritkák a különleges, luxus igények. Volt, hogy egy egész hotelt béreltek Semjénék, hogy csak ők lehessenek a szállóban, ne találkozzanak másokkal, főképp nem honfitársaikkal. Az önök fantáziájára bízom, hogy miért bujkálnak, miféle takargatni való társasággal tölthetik az időt. A régi Ceausescu féle vadászatokra hajaz, hogy a vadászatok szervezésénél fontos szempont,  hogy Semjén Zsolt mindenképpen tudjon vadat ejteni, ennek érdekében mindent meg kell tenni.

Semjént mindenben ki kell szolgálni, mert gyalogolni nem szeret, így ha kell megszervezteti, hogy lóháton tudjon közlekedni. Ám a legutolsó vadászatán ez is kevésnek bizonyult, és Rogántól megirigyelve, egy helikoptert bérelt, hogy utol tudjon érni egy rénszarvast és el tudja ejteni. Úgy tűnik, Semjéntől nem csak a politikában, de az élet egyéb területén is távol áll a sportszerűség.

semjén vadászat
Forrás: Magyar Nemzet/mno.hu

Kérem, aki szokott helikopterrel közlekedni, Svédországban komplett szállodákat kibérelni, esetleg kiskorú gyermekének több tízmilliós lakást venni, az április 8-án szavazzon a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjeire és listájára, a többiek pedig szavazatukkal vessenek véget ennek az urizáló, korrupt rendszernek!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!